X

De voordelen

overkalos

De voordelen van Kalos Notarisklerken

Steeds meer notarissen ontdekken de voordelen van tijdelijk personeel als aanvulling op hun vaste team. Want dat geeft grip op hun personeelsuitgaven. Heeft u ook te maken met schommelingen in de markt? Dan is het belangrijk om goed op de kosten te letten. Bij Kalos huurt u een freelance notarisklerk of notarieel medewerker in wanneer u die nodig heeft. Voor korte of langere termijn. Zo laat u uw personeelskosten flexibel meebewegen met uw omzet én heeft u toch altijd de juiste notarisklerk of notarieel medewerker in huis.
Onze vakgebieden

Flexibel

Hoe minder vaste medewerkers u in dienst heeft, hoe beter u uw kosten kunt beheersen. Flexibel personeel is dé oplossing om de golven in werkdruk binnen uw kantoor goed op te vangen. Al vanaf 1 dagdeel per week of per maand.

Ervaren

Alle freelance notarisklerken en notarieel medewerkers van Kalos hebben volop praktijkervaring. Zij zijn inhoudelijk vakkundig én kennen de systemen waarmee u werkt. Inwerken is daardoor nauwelijks aan de orde.

Bedrijvig

Op het moment dat u een freelancer inschakelt, ligt er vaak al veel werk te wachten. Onze mensen weten dat en gaan dus snel aan de slag met een accurate afhandeling van dossiers. Want daar zijn ze voor ingehuurd.

Betaalbaar

Onze freelance notarisklerken en notarieel medewerkers zijn gegarandeerd bijzonder bekwame vakmensen. Dat klinkt duur, maar
dat is het niet.
Bij Kalos krijgt u zeer scherpe tarieven voor een hoogwaardige dienst.