X

Over Kalos - Notarisklerken

Fatma Ekici

Over Kalos Notarisklerken

Kalos Notarisklerken wordt geleid door Fatma Ekici: een gedreven notarisklerk met meer dan 15 jaar ervaring in de onroerend goed praktijk.

“Zelf ben ik in 2007 begonnen als freelance notarisklerk. Ik was bijna een pionier, want freelancers inhuren was lange tijd geen usance voor notarissen. De crisis van de afgelopen jaren heeft het tij gekeerd: het notariaat moest noodgedwongen zijn kostenstructuur verbeteren en inmiddels weten veel notarissen dat flexibel personeel daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Kalos Notarisklerken helpt hen daarbij aan de juiste freelance notarisklerk of notarieel medewerker. Dat doen we door heel Nederland met een sterke poule van vakkundige mensen, snelle service en goede support. Ook voor u!”

LinkedIn

Wat zeggen anderen over ons

De notarieel medewerker die ons team tijdelijk kwam versterken, ging snel aan de slag. Hij was niet alleen accuraat, maar ook opvallend betrokken bij onze klanten.
Ons notariskantoor heeft samen met Fatma gewerkt aan grote commerciële vastgoed transacties; de werkwijze van Fatma is snel, professioneel en accuraat. Daarbij weet ze altijd het overzicht te houden en de belangen van alle partijen te waarborgen.
Door ziekteverzuim kreeg ons kantoor te maken met een achterstand in de afhandeling van dossiers. De freelance notarisklerk bood hierin echt uitkomst. We hoefden haar eigenlijk nauwelijks in te werken en daardoor kon ze snel in ons team meedraaien. Dat heeft tot grote tevredenheid geleid, ook onder onze klanten.
De interim notarisklerk van Kalos maakte de verwachtingen meer dan waar: ze wist van aanpakken, was direct inzetbaar en was prettig in de omgang met medewerkers en cliënten. Een aanwinst voor onze organisatie.